Više od 50 učesnika je za vikend 11. i 12. marta odslušalo edukaciju pod nazivom Korišćenje metode bioimpedance za analizu sastava tela u digitalnom dobu.

Udruženje za medicinu sporta Srbije u saradnji sa Centrom za sportsku ishranu i suplementaciju i firmom Aerolit d.o.o. predstavilo je kako se moderne vage tj. analizatori telesne kompozicije koriste u različite svrhe i kako se pravilo tumače rezultati. Među učesnicima kursa najviše je bilo lekara i farmaceuta sa Mastera ishrane i suplementacije u Kragujevcu, kao i onih koji vagu koriste godinama u svom radu i savetovanju. Planirano je ponovno održavanje kursa u drugoj polovini godine i prijava će biti otvorena na sajtu Aerolita https://aerolit.co.rs/edukacija/prijava-za-kurs-tanita/

0 0 votes
Article Rating

Pretplati se
Obaveštenja o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Centar za sportsku ishranu i suplementaciju prebačen je iz ulice Kralja Milana na novu lokaciju i u novu ordinaciju. Proces prebacivanja je zahtevao duži period od nekoliko meseci tokom kojih nismo bili u mogućnosti da primamo sportiste. U oktobru cemo konačno rešiti sve praktične i tehničke probleme i od početka novembra počećemo sa normalnim radom u ordinaciji Family Medica u Bulevara Mihajla Pupina 115a.

Hvala na razumevanju i molimo vas da nam za zakazivanje pregleda pišete od početka novembra.

This will close in 20 seconds