Najbolji nacin da se predstavi koliko je u timu sportiste važna podrška nutricioniste ili stručnjaka koji se bavi pravilnom ishranom, je svedočenje jednog od trenutno najboljih vaterpolista italijanske lige. Filip Radojevic sa kojim je dr Marija Anđelković uspostavila saradnju 2018.godine, kao što je opisano u tekstu, krenula je u momentu kada je Filip imao najveci izazov u svojoj karijeri ali je pomoglo da isto i prevazidje. Zahvalujemo se Filipu sto na ovaj način skreće pažnju na sportku ishranu koja je važan korak u profesionalnom životu svakog sportiste.

https://svetvaterpola.wordpress.com/2023/06/25/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BF-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D1%98%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%9B/?fbclid=PAAaZtEq_SNZ4isqTQ8yNkpuSRBCdEGtz3OmCyXsU69IirHq4UHAG2NLwSDTQ

 

 

 

0 0 votes
Article Rating

Pretplati se
Obaveštenja o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Centar za sportsku ishranu i suplementaciju prebačen je iz ulice Kralja Milana na novu lokaciju i u novu ordinaciju. Proces prebacivanja je zahtevao duži period od nekoliko meseci tokom kojih nismo bili u mogućnosti da primamo sportiste. U oktobru cemo konačno rešiti sve praktične i tehničke probleme i od početka novembra počećemo sa normalnim radom u ordinaciji Family Medica u Bulevara Mihajla Pupina 115a.

Hvala na razumevanju i molimo vas da nam za zakazivanje pregleda pišete od početka novembra.

This will close in 20 seconds