PROVERI LEK – PROVERI SUPLEMENT pruža sportistima informacije o statusu određenih lekova i suplementa na osnovu aktuelne liste zabranjenih sredstava Svetske antidoping agencije (WADA).

PROVERI LEK – PROVERI SUPLEMENT vam donosimo kroz partnerstvo stručnjaka Centra za sportsku ishranu i suplementaciju i Udruženja za medicinu sporta Srbije odnosno njihovu ekspertizu u kliničkoj farmakologiji i antidopingu.

Odricanje od odgovornosti: PROVERI LEK – PROVERI SUPLEMENT predstavlja mišljenje samo za navedene supstance na kutiji leka ili suplementa i odriče se svake odgovornosti ukoliko je sastav nepotpun ili postoji kontaminacija proizvoda.

Ukoliko želite da proverite lek ili suplement popunite sledeću prijavu:

  Ime i prezime:

  Sport:

  e-mail adresa:

  Kontakt telefon:

  Fabrički naziv leka:

  Generički sastav leka
  (aktivna supstanca,
  piše na kutiji
  u zagradi ispod
  fabričkog naziva):

  Način primene leka:

  Centar za sportsku ishranu i suplementaciju prebačen je iz ulice Kralja Milana na novu lokaciju i u novu ordinaciju. Proces prebacivanja je zahtevao duži period od nekoliko meseci tokom kojih nismo bili u mogućnosti da primamo sportiste. U oktobru cemo konačno rešiti sve praktične i tehničke probleme i od početka novembra počećemo sa normalnim radom u ordinaciji Family Medica u Bulevara Mihajla Pupina 115a.

  Hvala na razumevanju i molimo vas da nam za zakazivanje pregleda pišete od početka novembra.

  This will close in 20 seconds